Tapaamisia

Kuvahaun tulos haulle Kuvia Jumalan sana on lamppu

Päivän kiitoksenaihe on ne monet kohtaamiset, joita tänään tapahtui. Iäkäs ystävä oli käymässä kesäasunnoltaan kaupungissa ja soitti, ehtisinkö tulla tapaamaan häntä.

Pian ajelin hänen luokseen ja vaihdoimme kuulumisia pitkän ajan jälkeen. Lopuksi pidimme polvirukoukset ja siunasimme toisemme. Oli siunattu hetki.  Sade ulkona palatessani ikään kuin toi virvoitusta rukouksemme päälle, vaikka onpa tuota sadevirvoitusta saatu turhan runsaasti näinä viikkoina.

Kotiin tultuani sain tyttären sekä hänen tyttärensä vieraakseni muutamiksi tunneiksi. Sain tutustua jälleen lapsenlapseeni lisää ja jutella tyttären kanssa, mikä on aina antoisaa.

Illansuussa vierailin erään seurakuntalaisemme perheessä, jossa nuorilla oli valmistujaisia ja lakkiaisia viikonloppuna. Siellä oli muutama muukin vieras. Kiva oli käydä ensi kertaa tuossa kauniissa kodissa.

Iäkkään ystävän kautta sain erityisiä terveisiä taivaallisista, niin koin. Sain muistutuksen ruveta lukemaan Raamattua enemmän ja rukoillen. Sitä kehotusta tarvitsin, tunnen sen. Jumala ei sitä vaadi, mutta minä tarvitsen kaipuuseeni ja ikävääni, että Herra itse voisi minua virvoittaa. Sanansa kautta hän sen tekee.

Sinun sanasi on lamppu, joka valaisee askeleeni. Se on valo minun matkallani. -Psalmista 119

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unettomuus on mahdollisuus

Syntymäpäivä äidin, unhoon ei jäädä voi!

Kävellen terveeksi ja ehjemmäksi?