Kohti caminoa!

Jatkossa kirjoitan tänne paitsi kiitosaiheitani (joita olen laiskasti raapustellut, vaikka aihetta olisi ollut!), myös kuvauksia matkoilta, sikäli kuin onnistun kirjoittamaan niitä kännykälläni. Haastetta riittää, sillä pelihousun repiminen alkaa minulla heti, kun en bonjaa välittömästi... Ja sitä tapahtuu jatkuvasti tietotekniikan alalla.

 Ostin vaelluskengät

jo monta vuotta sitten. Ne ovat kevyet ja niihin mahtuu hyvin oma pohjalliseni, jota taas hiljaittain muotoiltiin jalkani mukaiseksi, niin ettei vaivaisenluihin tai varpaisiin tule painetta.

Olen kävellyt näillä pitkin talvea, käyttänyt kaksia sukkia, joista toiset ovat hyvin ohuet. Kahdet sukat estävät kuulemma jalkoja hiertymästä. Jopa sukkiin pitää jalkojen tottua, ettei äkiksestä tule rakkoja niiden takia. Toivottavasti en kävele näitä loppuun jo ennen matkaa!

Nyt sairastan poskionteloitani, yskin ja kröhisen, joten lenkille en pääse toistaiseksi.
Espanjaa

kohti käymme, jos Jumala suo, kolmen muun naisen kanssa. Lennämme Portugalin Portoon, sieltä kävelemme Santiago de Compstelaan. Yhden välin kai ajamme bussilla, sillä aikamme ei riittäne koko matkan taittamiseen. Huhtikuussa tämä tapahtuu, 10 päivän reissu. Minua jännittää kovasti, koska olen kauan haaveillut käveleväni joskus noilla poluilla ja teillä.

Opiskelin espanjaa pari talvea iltaisin, mutta tänä talvena vaihdoin englantiin. Niinpä on syytä kerrata espanjan alkeita, kaikki pakkaa unohtua.

Buon camino vaan nyt näille tupakävelyille tänä päivänä!

Rukousaihe: terveys, oma, sekä toisten naisten!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unettomuus on mahdollisuus

Syntymäpäivä äidin, unhoon ei jäädä voi!

Kävellen terveeksi ja ehjemmäksi?