Palvelua saadaan


 Kuvahaun tulos haulle kuvia Jeesus lammas

Aamun kiitosaiheeni on se, että voin pian kipaista hammaslääkäriin ja saan hoitoa hampaaseeni, joka sitä vaatii. Valitamme paljon ja monesti aiheestakin, että palvelut ovat hitaita eivätkä pelaa. Mutta sittenkin: yhteiskuntamme tarjoaa paljon palvelua, josta jossain päin maailmaa ei ole mitään tietoa.

Myös puolisoani hoidetaan vuodeosastolla. Jossain maissa omaisten pitää olla koko ajan sairaalassa mukana, ruokkia ja huolehtia sairaasta. Eipä sillä, etteikö siinä ole jotain perin inhimillistä, että ollaan lähellä sairasta. Läheisiäänhän potilas kaipaa.

Mutta asiain näin ollen kiitän, että Jumala on siunannut maatamme ja kansaamme monilla asioilla. Rukousaiheemme olkoon uuden hallituksen toiminta kansamme parhaaksi. Koska olemme kansana luopumassa kovaa vauhtia Jumalan sanan tuomasta siunauksesta, ei Jumala myöskään voi siunata meitä kuten hän tahtoisi.

Herra ole meille armollinen, anna Pyhä Henkesi johtamaan päättäjiämme ja meitä kaikkia. Anna herätys kansallemme ja uudista meitä uskovia pysymään sinussa ja sinun sanassasi. Aamen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unettomuus on mahdollisuus

Syntymäpäivä äidin, unhoon ei jäädä voi!

Kävellen terveeksi ja ehjemmäksi?