Antaessaan saa

Olin eilen ensimmäistä kertaa Vsan Lähimmäisyhdistyksen Joulupussityössä mukana. Kolmisen tuntia Citymarketin aulassa muutamien muiden kanssa ottamassa vastaan ihmisten lahjoituksia.

Runsain määrin vapaaehtoisia oli myös Palosaaren srk-keskuksessa pussittamassa ruokia 350 perheelle, jotka ovat pyytäneet avustusta. Olisin mennyt ehkä vielä sinnekin, mutta kuulin, että siellä on riittävästi väkeä työssä.

Itku kurkussa, kyynel silmässä otin vastaan ihmisten kasseja, kun he lahjoittivat ruokaa, kahvia, suklaata ja vastaavaa annettavaksi tarvitseville. Suurin osa oli tavallisia ihmisiä, duunareita, opiskelijoita ehkä, nuoria perheenäitejä ja -isiä. Se kosketti kovasti, se liikutti.

Ja monet kiittivät sydämestään, että tällaista työtä tehdään, ihmisiä autetaan.

Itse tutustuin myös uusiin ihmisiin yhdessä toimiessamme. Siitä olin hyvin iloinen. Mukavia, tavallisia ihmisiä, jokaisella oma tarinansa, joita me jaoimme jonkin verran, kun aikaa oli.

Jumala antoi Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi. Mekin saamme viettää joulua antamalla eteenpäin sitä, mitä olemme saaneet. Jumala siunatkoon joulun aikamme!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unettomuus on mahdollisuus

Syntymäpäivä äidin, unhoon ei jäädä voi!

Kävellen terveeksi ja ehjemmäksi?