Uskomisen etuoikeus

On olemassa kaksi maailmaa, näkymätön ja näkyvä. Näkymätön on todellinen, kestävä, vaikkakin silmiltämme enimmäkseen salattu. Näkyvä täyttää aistimme, jos annamme sen ottaa kaiken tilan. Kuitenkin tämä näkyvä on katoavaa, hetkellistä, vain tätä aikaa koskevaa.

Ilman Pyhää Henkeä, ilman uskoa Jumalan Sanaan, Jeesukseen Kristukseen, näkymätön maailma pysyy salassa. Uskon kautta näkymätön tulee todelliseksi ja eläväksi.

Puolisoni on vuodepotilas, joka ei voi vaikuttaa tähän näkyväiseen, kuten me terveet. Jumalan armosta hän kuitenkin näkee näkymättömät ja ne ovat hänelle todellisempia kuin näkyvät.

Kuuntelemme usein kirjoja ja erityisesti Raamattua hänen kanssaan. Tai minä yritän välillä tilata hyviä hengellisiä kirjoja kuunneltavaksemme. Mutta ne eivät häntä kiinnosta. Niissä ei ole sitä elämää, mikä on Raamatun sanassa. Vain Kalliopohja -kirjan hän on kuunnellut mielellään ja kokonaan, siitä hän piti.


Raamattu on kirja, joka puhuu jokaiselle ihmiselle jokaisessa tilanteessa. Eivät sairaatkaan jää ulkopuolelle eivätkä syrjäytyneet tai heikot. Raamattu on Sana ihmisestä ihmiselle, joka on Jumalan rakastama ja hyväksymä. Ainoa, mitä Jumala vaatii on, että ihminen uskoo Jumalaan ja uskonkin hän antaa sille, joka tahtoo uskoa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unettomuus on mahdollisuus

Syntymäpäivä äidin, unhoon ei jäädä voi!

Kävellen terveeksi ja ehjemmäksi?