Kiitos levosta

Koska tämä on kiitosblogi, keskityn siihen, mistä haluan kiittää. En siis valita siitä, että en osaa vaihtaa kuvaa, kun näitä sivustoja päivitetään aina vain paremmaksi ja tällainen tekninen aasi, jollainen olen, ei osaa sitten enää toimia.

Olen sairastanut kolmatta viikkoa lähes petissä maaten. Se mistä kiitän tässä tilanteessa on se, että olen päässyt jo neljästi lääkäriin ilman jonotuksia ja saanut apua, ainakin nyt viimein. Jumala parantaa suomalaisia lääkäreiden ja lääkkeitten kautta ja on antanut Sanansa vakuudeksi siitä, että Hän pitää huolen ja on kanssamme.

Siitäkin kiitän, että työnantajani ymmärtää, että kun on sairas, on levättävä ja sairastettava eikä näytä nyrpeää naamaa, kun en toivu nopeasti.

Kiitän erityisesti siitä, että saan levätä ja huolehtia vain itsestäni. Enää minun ei tarvitse käyttää voimiani huoleen siitä, etten pääse sairaalaan, jossa Ari virui palvelutalo mukaan lukien 21,5 vuotta. Koko tämän ajan sairastuessani olin kuitenkin vähemmän sairas kuin Ari, joten monesti kiidin häntä katsomaan, vaikka en olisi jaksanutkaan.

Nyt minun tarvitsee huolehtia vain itsestäni ja siitä kiitän suuresti, ilolla ja sydämen kyllyydestä. Kiitos hyvä Jumala rakkaudestasi!

Kommentit

  1. Toivon, että saat viettää joulua tervehtyneenä.
    Siunattua Jeesuksen syntymäjuhlaa!

    VastaaPoista
  2. Hei Nurkkalintu - en oikein saanut, mutta Herra on auttanut ja toivon toipuvani vähitellen...
    Voi sinä hyvin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unettomuus on mahdollisuus

Syntymäpäivä äidin, unhoon ei jäädä voi!

Kävellen terveeksi ja ehjemmäksi?