Kevään riemua!

Päivien valoisuus on siunattu asia. Talven jälkeen pimeys väistyy.

Toisaalta valo voi ahdistaa: tulee tunne, että pitää tehdä monia asioita, kun valo paljastaa lian. Se voi masentaa sellaisen, jolla ei voimia ole: turha tehdä mitään, kun ei kumminkaan jaksa.

Helena Kärkkäinen kertoi radio deissä: jos on huono itsetunto, ei ehkä ryhdy mihinkään ponnistuksiin, kun kuitenkin epäonnistuu. Kärkkäinen on kirjoittanut kirjan "TÄYDELINEN" tekemiensä haastattelujen ja tutkimuksen pohjalta.

Joku tuttavani ei osallistu kilpailuun, jos ei ole varma, että voittaa! Hän ei kestä tappiota.

Voittopalkinto on luvattu jokaiselle, joka seuraa Jeesusta ja kilvoittelee loppuun asti. Kilvoittelu ja Jeesuksen seuraaminen ei ole muotia, mutta se on ainoa tapa päästä taivaaseen ja pelastua synneistään vapaaksi. Miksi kantaa raskasta taakkaa, kun sen on Jeesus jo kantanut? Hän on ostanut vapauden jokaiselle ihmiselle.

Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän.
-Joh 3:16

Kommentit

  1. Valon tehtävä voi joskus olla se, että paljastaessaan valo saa aikaan ahdistusta. Silläkin on oma tarkoituksensa.
    Valo on kuitenkin siunaus.

    Jumalan tahdon kysyminen ja oikein kuuleminen on se oleellisin asia ponnistuksiin ryhdyttäessä.
    Minulle on käynyt niinkin, että olen kysynyt Jumalan tahtoa ja luullut kuulleeni oikein ja sitten ryhtynyt ponnistuksiin seurauksella, että edessäni on kohta ollut "lö katastroof".

    PS. Jätin kommenttisi jälkeen blogiini sinulle kysymyksen:
    Mutta mitkä ovat motskarikengät? :D

    Siunausta viikonloppuusi!

    (Sinullakin on täällä noita kamalia vahvistussanoja, joita ei ensimmäisellä kerralla saa oikein menemään ja se lannistaa! Nyt ne ovat: vegeR ja ludialis!)

    VastaaPoista
  2. Niin on, Nurkkalintu, kuin sanot: valo saa aikaan ahdistusta! Itse koen sitä kevään koittaessa. Pitää alkaa puhdistaa likaisuutta pois valon tieltä!

    Se on lohduttavaa, että saamme palata Isän kotiin reissuiltamme pestäväksi ja puhdistettavaksi. Vaikka olisi ollut vikareissu!

    jk. Motskarikengät oli sellaiset, missä oli solkia sivulla, mustat yleensä. Mulla oli sellainen "naisellinen malli", eli niissä oli myös vihreää ;)

    jk.2. Ai, täälläkin on niitä kamalia sanoja :( Niistä voi olla tosi vaikea saada selvää! Olisivat edes jotain merkityksellisiä sanoja ilman vaikeita kirjaimia.

    VastaaPoista
  3. Vaan kun olen jo tähän ikään tullut, en mitenkään toivo taipaleelleni "vikareissuja", vaan haluan olla herkkänä Jumalan tahdolle ja kuulla oikein.
    Tosin vikareissutkin voivat olla opiksi ja ojennukseksi, jos suostuu niistä jotain oppimaan. Niiden kokemusten myötä paljon turhuutta ja pinnallisuutta on karissut pois elämästäni; - myös pinnalliset ihmissuhteet.

    PS. Motskarikenkiä en omistanut :)

    PS.2. Noista kamalista sanavahvistuksista pääsee eroon menemällä hallintapaneelin kautta blogin asetuksiin ja sieltä kohtaan kommentit. Siellä on kysymys, haluaako sanavahvistukset näkyviin vai ei :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unettomuus on mahdollisuus

Syntymäpäivä äidin, unhoon ei jäädä voi!

Kävellen terveeksi ja ehjemmäksi?