Hyvän mielen hetkiä elämässäni!

Vastaan haasteeseen, jonka sain Sylviltä; kiitos :)

Hän haluaa kuulla hyvän mielen hetkistäni. Tässä joitakin:

1. Kun istun mieheni Arin luona, hän katsoo minua silmiin ja hymyilee. Ei ole itsestään selvää, että puoliso suo vilpittömän, rakastavan hymyn, joka ulottuu silmiin asti. Hyvä mieleni on huipussaan!

2. Keväällä puhkeavat ensimmäiset kukkaset. Sylvin sivun krookukset melkein nyrjäyttivät sydämeni, niin kovasti ne koskettavat minua. Elämä jatkuu, elämä voittaa!

3. Hyvä mieli on pilvissä, kun lapsenlapseni sanoo puhelimessa MUMMO ja saman tien hän sanoo PAAPPA! Sara on vajaa 2-vuotias.

4. Isäni nukkui pois viikko sitten. Hyvä mieli on siitä, että äiti ja nuorin veljeni menivät paikalle Jumalan johdatuksesta juuri, kun isä oli vetänyt viimeisen henkäyksensä. Hyvä mieli, että isän kivut ovat loppuneet, uusi elämä alkanut Jumalan armosta, kuten uskon.

5. Hyvä mieli on tietysti paitsi Arista, myös neljästä lapsesta, miniöistä, vävystä, lapsenlapsesta, kolmesta veljestäni, heidän perheistään ja rakkaasta äidistäni. Suuri suku näiden lisäksi on myös siunaus!

6. Kun pystyn kävelemään, liikkumaan, käymään avannossa. Kun aurinko paistaa. Kun on sadesää ja saa olla katon alla lämpimässä.

7. Jatkuva hyvä mieli ja kiitollisuus minulla on siitä, että Jeesus on kanssani, voin puhua hänelle ajatuksissani koko ajan. Hän ymmärtää EIKÄ VAADI kuten me ihmiset.

8. Hyvä mieli on rikkaasta elämästä: mustat, harmaat ja ikävätkin raidat matossani ovat antaneet merkityksen myös auringonvärisille, ruusunpunaisille, lehtivihreille raidoille!

9. Jatkuva ihmetyksen ja hyvän mielen aiheuttaja on Jumalan armo: että minä kurja saan uskoa kaikki tyrimiseni anteeksi jatkuvalla syötöllä. Ja elämän mielekkyys on ihme ja hyvä mieli: että joka päivä jaksan nousta iloiten ylös ja ODOTTAA ILOLLA mitä uusi päivä tuo!

10. Hyvää mieltä tuo ystävät, joihin lasken myös molempien blogieni lukijat, nekin, jotka eivät koskaan kommentoi, mutta jotka lukevat hiljaa, salaa itsekseen, ja joita Jumala voi vaikka pienestikin hoitaa ja lohduttaa tekstieni kautta. Armoa se on!

Lähetän haasteen Nurkkalinnulle ja Rosinalle eteenpäin, olkaa hyvät!

Kommentit

  1. Kiitos haasteestasi.
    Yritän vastailla siihen sitten, kun blogini "herää henkiin".
    Eli joskus kesällä. :))
    Tänään annan kiitokseni ystävälliselle hammashoitajalle ja Taivaan Isälle.
    Rukoukseni kuultiin.

    VastaaPoista
  2. Osaat niin Ihanasti kertoa mistä saat hyvän mielen.
    Minulle tuli ihan hyvä mieli postauksesta.
    Siunausta elämääsi

    VastaaPoista
  3. Siunausta pikkukimalainen Satu, Rosina ja Sylvi :)
    Herra Jeesus kanssamme joka hetki!

    VastaaPoista
  4. Oi-joi! Olet lähettänyt minulle haasteen, mutta en ole huomannut sen tulleen perille blogiini!
    Mutta ei hätää, sillä Marleenan haaste-ilmoitus tuli Nurkkaan perille ja tehtävä suoritettu! :)

    Siunausta pääsiäiseen!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unettomuus on mahdollisuus

Syntymäpäivä äidin, unhoon ei jäädä voi!

Kävellen terveeksi ja ehjemmäksi?