Jumalan rauha on kuin virta

Sain muutama päivä sitten sähköpostiini profetian henkilöltä, jota en tunne, enkä liioin tunne profetian saajaakaan. Mutta profetia on minusta raamatullinen ja siksi olen julkaissut sen kotisivullani osoitteessa:
http://koti.mbnet.fi/phakkola/kirjoituksia.php

Profetioita saa ja pitää voida arvostella. Arvosteluperustana on Raamattu. Kaiken sen ohi tai yli menevän voimme jättää omaan arvoonsa.

Jumalan Henki on arka Henki, on joku vanha sanonut joskus. Kun Jumala puhuu meille, hän antaa aikaa ja rauhaa tutkia asiaa. Hilja Aaltonen sanoi samaa, kun Riku Rinne oli nauhoittanut hänen puhettaan käydessään Hiljaa tapaamassa.

Hiljainen ja sävyisä, nöyrä sydämeltä, näin kuvataan Jeesusta. Hän on meille Tie, Totuus ja Elämä. Raamatussa hän ilmaisee itsensä meille.

Oma uskomme ei voi olla perusta pelastuksellemme. Ainoa toivomme on Jeesus Kristus, joka ei muutu. Meidän uskomme on tänään tätä, huomenna sitä. Pelastus on täysin ja kokonaan Jeesuksessa.

Kommentit

  1. Kiitos mukavista kommenteista blogiini! Ja kiitos myös rohkaisevasta tekstistä! Armo on ja pysyy, sen voimin jatkakaamme!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unettomuus on mahdollisuus

Syntymäpäivä äidin, unhoon ei jäädä voi!

Kävellen terveeksi ja ehjemmäksi?