Vieraisilla

Koti on siunattu asia. Sen merkityksen huomaa erityisen hyvin, kun on välillä muualla. Tällä hetkellä olen nuorimman pojan kotona muutaman päivän Tampereella.

On hauska kävellä vieraita katuja, nähdä uusia kasvoja. On mukava vähän etsiskellä oikeaa kauppaa, nähdä uusia maisemia, hämmästelläkin. "Vaihtelu virkistää" on kulunut sanonta, mutta kovin totta.

Tapasin tänään muutaman vuoden takaisen ystäväni, jota en ole ennen nähnyt livenä. Istuimme Stockmannin kahvilassa pari tuntia jutellen, rukoillen ja toistemme kautta virvoittuen. Tulin hyvin siunatuksi tapaamisesta. Rukousvastauksia kuunnellessani vain ihmettelin Jumalan teitä ja rakkautta.

Omien nuorteni kanssa on ollut ilo viettää yhteistä aikaa. Näen, että he pärjäävät, heillä on oma elämänsä.  Voin jatkaa tyytyväisenä matkaani kotiin tänä iltana.


Kommentit

  1. Kiva on välillä käydä muualla.
    Ystävät on tärkeitä.
    Sinulla ollut mukava päivä.

    Mukavaa viikoa!♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos vierailusta blogissani! Kuva lehmistä ja heinäseipäistä on muutama vuosi sitten otettu Saarijärvellä kännykkäkameralla... harmi, ettei tullut kunnon kamera mukaan, niin idyllisiä maisemia oli!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unettomuus on mahdollisuus

Syntymäpäivä äidin, unhoon ei jäädä voi!

Kävellen terveeksi ja ehjemmäksi?