Ruskavaelluksella

Pääsin vähän kuin aikomattani Äkäslompoloon, joka on Kolarissa, Suomi-neidon kainalon paikkeilla. Meno- ja tulopäivät menivät bussissa istuen, mutta perillä ehdimme vaeltaa kolmena päivänä.

Joka päivästä olen kiitollinen:
- ensimmäisenä satoi, mutta vaelsin lopulta pienen joukon mukana varmaan 16km, seitsemän tunnin ajan. En ehtinyt edes ihmetellä, mistä Pirunkuru on saanut nimensä, mutta tulin sen ymmärtämään.

Laskeuduimme kurua alas ties kuinka kauan ja pitkästi. Vieriviä, liukkaitakin irtokiviä, jossa joka askel piti katsoa tarkkaan. Sieltä olisi ollut vaikea päästä pois, jos olisi jalkansa katkaissut! Mutta kaikki selvisimme ehjinä, ihmeellistä sekin minun mielestäni.

Kahvipaikalla oli sitä onnellisempi olo, kun taukotuvassa söimme eväitämme, ja myöhemmin Kellostapuliin kavuttuamme, korkealle, taas sain hörpätä kahvia pullostani. Istuin kuusen juurella ja tukkaani tarttui pihkaa, kun nojasin puuhun.

Toisena päivänä vaelsimme lumimyrskyssä, kolmantena pakkasessa.

Ihmeellistä saada olla mukana elämässä, terveenä ja joukossa. Tosin yöt menivät kehnosti nukkumisen suhteen, mutta päivisin olin siitä huolimatta virkeä.

ETSIKÄÄ YLI KAIKEN JUMALAN VALTAKUNTAA 
JA HÄNEN VANHURSKAUTTAAN,
NIIN MYÖS KAIKKI TÄMÄ ANNETAAN TEILLE.
-Matt 6:33

Joka aamu ja ilta luin Psalmeja - ja ruotsiksi Jaakobin kirjeen!

ILMAN MINUA TE ETTE SAA MITÄÄN AIKAAN.

-Mahtavaa, ettei tarvitse yrittääkään yksin vaan apu on aina lähellä, niin usein kuin me avuksi huudamme Herran nimeä!

Matka oli Raitismajan järjestämä. Seuraavaksi yritys järjestää matkan jouluna, 22.-27.12. Sinne ovat tervetulleita myös suomenkieliset. Vetäjät ovat hyvin ystävällisiä ja ihania ihmisiä!

https://www.facebook.com/pages/Raitismaja-Oy-Ab/554114927932006?fref=ts



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unettomuus on mahdollisuus

Syntymäpäivä äidin, unhoon ei jäädä voi!

Kävellen terveeksi ja ehjemmäksi?