Riittävä yöuni!

Tänä aamuna minua hymyilytti, kun heräsin ja katsoin kelloa. Puoli viisi. Sitä se on näyttänyt tällä viikolla joka aamu.

Ensin heräsin varhain stressin takia, sitten hammassäryn ja tänään muuten vaan.

On hyvä nousta varhain, jos on saanut illalla ajoissa unen. Jo puoli kymmeneltä olin illalla vuoteessani ja jaksoin helposti nousta.

Sitä paitsi varhain noustuaan voi ottaa varhaisaamutorkut, ja sellaisia olen jo ottanut moneen kertaan tähän mennessä, kun kello on vajaa kahdeksan.

Vähäsarjan päivän tekstiä jaan jälleen.

Kääntykää, sillä taivasten valtakunta on tullut lähelle. Matt 3:2

Vähäsarja toteaa, että Johannes Kastajan puheet olivat kovaa tekstiä. Ei auta itse parannella, lopetella tupakointia ja siistiä nurkkia. On käännettävä kokonaan suunta. Jos ennen menit pohjoiseen, nyt menetkin etelään, eikä tuotavana mukanasi ole muuta kuin syntisi ja syyllisyytesi.

Puhdauden ja pyhyyden saat Vapahtajaltasi, joka ottaa sen, mitä sinulla on. Hänen haavoitetut kätensä sinut parantavat ja puhdistavat. Kääntynyt luulee tulleensa syyttävän tuomarin luo, mutta saakin kuulla ihmeelliset sanat:

Sinun syntisi on annettu anteeksi.

Kommentit

  1. Näitä Vähäsarjan tekstejä lueskelen aamuisin minäkin tuolta Suomen raamattuopiston päivän sanoista:)

    VastaaPoista
  2. Huomasin vielä nuo kirjat tuossa. Muutamia samoja meiltä löytyy myös. Tuo Kalastaja ja kartanon neito on yksi suosikkini. Siihenhän on jatko-osakin Markiisin salaisuus.

    VastaaPoista
  3. Metsäntyttö, hei!
    Toisella kotisivulllani on lukemieni kirjojen luettelot, ja minunkin lempikirjojani on nuo McDonaldsin kirjat. Harmi, ettei niistä ole säilynyt useampia!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unettomuus on mahdollisuus

Syntymäpäivä äidin, unhoon ei jäädä voi!

Kävellen terveeksi ja ehjemmäksi?