Muutos matkaan

Kirkkoon lähtömme peruuntui äkillisesti, kun Arin peg-letku irtosi juuri ennen lähtöämme. Kiitosaiheeni on se, että Jumala on kasvattanut minua suostumaan jatkuviin muutoksiin ja suunnitelmien vaihteluihin.
Enää minusta ei tunnu niin vaikealta se, että asiat eivät mene kuten minä aion. Tärkeämpää on, että ne menevät Jumalan suunnitelmien mukaan.
Tärkeää ei ole se, että minä hallitsisin tilanteita. Tärkeintä on, että Jumala istuu valtaistuimellaan yhä, ja hän hallitsee kaiken täydellisesti ja iankaikkisesti!

Kiitän siitäkin, että osaava lääkäri tuli paikalle ja sai Arille uuden pegin, ja se toimii.
Jumala piti meille oman jumalanpalveluksen sairaalahuoneessa.

Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme. Me saimme katsella hänen kirkkauttaan, kirkkautta, jonka Isä ainoalle Pojalle antaa. Hän oli täynnä armoa ja totuutta.

Johannes todisti hänestä ja huusi: "Hän on se, josta sanoin: Minun jälkeeni tuleva kulkee edelläni, sillä hän on ollut ennen minua."

Hänen täyteydestään me kaikki olemme saaneet, armoa armon lisäksi. Lain välitti Mooses, armon ja totuuden toi Jeesus Kristus.

Jumalaa ei kukaan ole koskaan nähnyt. Ainoa Poika, joka itse on Jumala ja joka aina on Isän vierellä, on opettanut meidät tuntemaan hänet.

- Joh 1. luvusta

Kommentit

  1. Ihanaa kun Jumala pitää huolen omistaan.
    sopiva luku tilanteeseenne.
    Siunausta teille!

    VastaaPoista
  2. Niin on. Jumalan huolenpito ei petä. Joka häntä seuraa, ei pety häneen. Itseensä joutuu pettymään, mutta ei Jumalaan.
    Siunausta Sylvi!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unettomuus on mahdollisuus

Syntymäpäivä äidin, unhoon ei jäädä voi!

Kävellen terveeksi ja ehjemmäksi?