Puoliso

Kiitän, että Jumala antoi minulle yli 30 vuotta sitten minulle sopivan puolison. Kiitän siitä, että ehdimme tutustua toisiimme aika hyvin ja tulimme tuntemaan Jumalan armon Jeesuksessa Kristuksessa ennen kuin mieheni sairastui vakavasti.

Ilman uskoa ja luottamusta hyvään Jumalaan en olisi jaksanut elää tätä elämääni sellaisena kuin se on ollut. Paljon surua ja itkua, mutta paljon myös lohdutusta ja iloa.

Jumala soi meille neljä lasta, joista on ollut meille paljon iloa ja joiden kautta Jumala on osoittanut, että hän pitää huolen lapsistaan. Tulevastakin polvesta saamme jo iloita ja kiittää.

Ei niin, että lasten tai meidän elämä olisi ollut helppoa, kun Jumala on ollut kanssamme, ei sinne päinkään. Mutta aina olemme tienneet, kuka on meidän kanssamme ja kenen ansiosta pääsemme perille taivaan kotiin kerran. Ilman Jeesuksen sovitusta ei tällainen syntinen ihminen kuin minä, tai kukaan muukaan, pääse koskaan Jumalan luo.

Ei ole muuta tietä kuin Jeesus Kristus, sillä hän on ainoa, joka on sanonut olevansa Tie. Hän on sanonut olevansa myös Elämä ja Totuus. Kun elämme hänessä, nojaamme häneen koko painollamme, olemme pian perillä.

Jeesus Kristus on Tie, Totuus ja Elämä.


Kommentit

  1. Hyvää ja rauhallista joulua!
    Isän käteen

    VastaaPoista
  2. Sylvi: hyvää Joulua myös sinulle ja rakkaillesi!
    Kiitos blogin seuraamisesta ja Onnellista uutta vuotta 2015!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unettomuus on mahdollisuus

Syntymäpäivä äidin, unhoon ei jäädä voi!

Kävellen terveeksi ja ehjemmäksi?