Aamuvarhain

Tänä aamuna on jälleen koetuksella ajatukseni, että vaikka nukkuisin kuinka vähän, se on riittävästi, kun niin olen Jumalalta pyytänyt.

Heräsin kolmen nurkilla ja luulin vielä nukahtavani, mutta mitä vielä. Niinpä nousin ylös puuhailemaan enkä näköjään enää nuku tälle aamua.

Sen sijaan ajatus C.O.Roseniuksen kirjasesta  Yksin armosta, 10.pv:n tekstistä:

Jumalan suuressa kirjassa on laskuni maksettu ja kuitattu ikiajoiksi. Mutta omassa pienessä vastakirjassani, omassatunnossa, vapaudun vain harvoin edes hetkeksi syyllisyyden jäänteistä, jotka vaivaavat minua.

Meillä on näet täällä vihollinen, joka yrittää jatkuvasti viedä tilillemme uutta ja vanhaa velkaa vain tehdäkseen meidät rauhattomiksi ja saadakseen meidät epäilemään armoa.


Onpa niin ihana ajatus: velat maksettu ja kuitattu ikiajoiksi! Nuo syntivelat ovat näet kuitenkin ne raskaimmat, joihin meidän varamme eivät koskaan riitä. Ei auta työnteko, ei mikään ihmisvoima. Vain armo ja luottaminen Jumalan Poikaan, joka on ostanut meidät vapaiksi. Siinäpä tällekin päivälle ilosanoma!


Kommentit

  1. Olipa hyvä teksti Roseniuksella, niin tänään kuin monesti muulloinkin.
    Kiitos.

    VastaaPoista
  2. Roseniuksella on todella selkeitä ajatuksia. Niitä ymmärtää tavallinenkin ihminen ilman suuria pohdintoja ja niin uskon, että Jumala on tarkoittanutkin!
    Siunausta Rosina <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unettomuus on mahdollisuus

Syntymäpäivä äidin, unhoon ei jäädä voi!

Kävellen terveeksi ja ehjemmäksi?